Traseu WildTraseul Wild cu dificultate usoara / are 5km lungime cu diferenta de nivel pozitiva 150 m, se adreseaza sportivilor pentru toate nivelurile de pregatire, este conceput atât participanţilor competitivi cât si alergătorilor începători care doresc sa isi testesteze abilitatile pe potecile inzapezite.
Startul se va da de linga filigorie din padurea Saldabagiu de Munte cu o panorama deosebita intr-un peisaj de iarna care se deschide asupra podgoriilor in amonte iar in larg putem admira virful inzapezit al Dealului Somleu unde se afla Avenul Betfia privelistea se intinde spre padurea Saldabagiu de Munte unde fulgii de zapada au acoperit potecile acestui anotimp.
Winter Wolf Race face parte din Circuitul Titanii Muntilor Romaniei cu sloganul alearga fara limite, este o competiţie outdoor de alergare cu caracter montan.traseele sunt neamenajate şi neprotejate, folosesc drumuri publice şi forestiere, poteci marcate şi nemarcate, pante cu înclinare mare ,vai abrupte şi zone accidentate.

Descarca GPX Track

Marcaje

Traseul Wild este marcat cu banda de culoarea rosu cu alb, fiecare traseu v-a fi marcat corespunzator cu benzi de avertizare si sageti de directionare, toate semnele de orientare sunt trecute pe harta.

Profil Traseu

Winter Wolf Race este o competitie de alergare cu caracter montan care se desfasoara: 60% pe drumuri forestiere, 25% poteci, 10% poiene si 5% drum cu pietris.

Punct De Hidratare

Organizatorii au amplasat pentru Traseul Wild punct de hidratare si revitalizare in finish. Startul si sosirea vor fi in acelasi loc pentru toate traseele.Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseele de concurs din diferite motive în cazul în care vremea nu permite desfasurarea concursului in conditii de siguranta pentru participanti in conditii meteo nefavorabile: furtuna cu fulgere si trasnete sau restictii de circulatie , participantii in acest caz vor fi anuntati la Sedinta Tehnica iar in caz de forta majora poate anula/amana cursa, participantii vor fi anuntati de catre organizator intr-o asemenea situatie. .